profiel

Profiel HR Talent Factory

Per 1 april 2015 is HR Talent Factory (HRTF) succesvol van start!

HR Talent Factory gelooft in Talent rendement: passie, doelen en werkomgeving op één lijn.

HR Talent Factory heeft ervaring in het optimaliseren en digitaliseren van HR processen in complexe en internationale omgevingen.

Het Talent achter HR Talent Factory is Christel Maessen.

Christel heeft meer dan 15 jaar ervaring in recruitment, arbeidsmarktcommunicatie, interne communicatie, beoordelen, successie planning, agile werken en de digitalisering van deze processen (eHR). Juist deze HR processen hebben invloed op het aantrekken, ontwikkelen en behouden van Talent.

Een kenmerkend Talent van Christel is het managen van complexe projecten, inclusief het borgen van de bijbehorende nieuwe manier van werken. Christel is sterk in het verbinden van initiatieven en medewerkers. Ondanks haar universitaire opleiding, heeft zij een zeer pragmatische instelling en aanpak. De eindgebruiker staat bij Christel altijd centraal.

Christel nam zelf binnen A.S.Watson deel aan twee Talent development programma’s. Dit heeft waardevolle inzichten gebracht over de verwachtingen die Talenten hebben richting de organisatie en de organisatie van de Talenten.

Voor een volledig en actueel overzicht van Christel’s opleiding, ervaring en specialismen, verwijzen we graag naar haar Linkedin profiel.

In dit korte YouTube filmpje stelt Christel zich alvast aan jou voor.

Mail of bel haar om wederzijds kennis te maken en te sparren over jullie HR uitdagingen: christelmaessen@hrtalentfactory.nl of 06-41313925.